neljapäev, 3. aprill 2014

Kuidas ma inimesi Lyonessiga liitsin


Võtsin juba ammu hoogu, et tutvustan Lyonessi süsteemi ka oma lähedastele: kasuisale, ämmale ja töötajatele. Kuu ajaga osutus see siiski arvatust raskemaks ülesandeks, kuna unustasin selle iga kord! Lõpuks siiski kinkisin oma tublidele õmblejatele Tanjale ja Oljale kaardid, rääkisin jutu juurde ja soovitasin neil ise internetist lisaks uurida, et kust ja mida saaks soodsamalt. Olja teadis rääkida, et talle on keegi seda juba pakkunud ja rääkinud, et tegu on mingi püramiidiga, kus kes kiiremini liitub, saab suurema tõenäosusega rikkaks, teised jäävat rahast ilma! Muigasin ja laususin vaid, et erinevaid jutte pole vaja uskuda. 

Järgmisel päeval tuli Olja tööle ja kurtis, et ta ei leidnud Lyonessi kodulehelt midagi vene keeles ja muid keeli ta ei oska kahjuks...vot siis olin küll kurb – miks ei võiks ka venelased oma keeles tarbimisinfot saada?! Plaanisd kaardi ka oma kasuisale ja emala kinkida, kuid ka nemad ei saa kahjuks ei inglise ega eesti keelet aru...

Tanja ja Olja täidetud liitumisankeedid võtsin Lyonessi kontorisse kaasa ja andsin nende registreerimiseks ära. Hetkeks oli naljaks tunne, nagu oleksin teinud midagi suurt ja tähtsat..vaimusilmas lootsin, et kui Tanja ja Olja nüüd ka hakkavad Lyonessis oste tegema, siis saan ka nende ostudelt endale kokku 1% hüvesid juurde..:) See õnnis tunne möödus aga kohe, kui minu kõrval ulatas keegi mees (ilmselt teenekas klientide liitja) registraatorile ca 20cm paksuse ankeetide virna, kus võis olla umbes 50-100 inimese avaldused!!!! Mnjah, mõtlesin. Mõnele on inimeste liitmine ilmselt lausa töö. Pole ime, et iga nädal Lyonessiga ca 800 uut inimest liitub.


Natuke on selline tunne ka, et oleks tore, kui kõik need 25 000 tänast Lyonessi liiget kuidagi omavahel suhelda saaks, tekiks mingi kogukonna tunne. Mingeid ühisüritusi võiks teha. Aga võib-olla teen ise millalgi ära!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar