neljapäev, 20. veebruar 2014

Liitutud. Ka esimene ost on tehtud.




Nüüd olen ma siis Lyonessiga liitunud. Ärge naerge! Ühena 23 000 eestimaalasena, kes alates eelmisest suvest Lyonessi katsetamas, saab ka mulle peagi tõde selgeks. Mingi fanaatiline ostleja ma pole, seetõttu saab olema huvitav näha, kas minusugusele sellest liitumisest mingit tulu tõuseb.
 
Minu 3-ne Tigriana igatahes ilusa kaardi üle rõõmustas
See liitumine juhtus eile, kui ma pikalt õhus olnud kiusatusele järele andsin ja Tartu mnt alguses Lyonessi kontoris oma “raha tagasi” kaardil järel käisin.

Ütlen ausalt: rohkem kui võimalus raha poodides kokku hoida, huvitab mind, kas Lyonessi kaart tasub ennast ära, või on tegu pigem ülesreklaamitud soodustuste süsteemiga kellegi kaugel Austrias resideeruva salakavala ärimehe huvides.

Natuke huivitab mind ka see, et kui palju ma Lyonessiga liitunud ettevõtetes shopates suudan oma huve rahuldada ja raha tagasi saada. Olles täitsa aus, siis pole minu kesklinna kodu ja töökoha naabruses ühtegi Maximat ega ka Lukoili, mis teadupoolest Lyonessi partnerid. See tähendab, et neis kohtades hakkan ilmselt käima harvem. Aga mine, tea, võib-olla võtan mõne sõidu ette ka spetsiaalselt!

Seevastu ühe liitumise põhjusena saan nimetada Kangadzungli kaupluse kuulumist samasse süsteemi – seal teen ma sissoste piisavalt sagedasti. Ja kuni Lyonessi liitumise eest raha ei küsita, siis ei näe ma ka põhjust 50% allahindlusest keeldumiseks, mida just sel nädalal Kangadzunglis Lyonessi liikmetele jagatakse.

Et kõik oleks päris aus nii minu kui lugejate jaoks, jagan oma kogemusi ja üleelamisi siin blogis. Lugege siin ja tehke omad järeldused. Täna ei ole ka mul aimu, kas saadav rahaline võit end ära tasub ja veel vähem oskan ma prognoosida teenitavat tulu nende inimeste ostudelt, kellele mingi aja pärast Lyonessi kaarti soovitada julgen. Vaikselt loodan, et äkki suudan oma kulusid paremini juhtides hoida kokku 5%, juba see oleks suur saavutus!

see särk on siis mu esimene ost Lyonessiga:)
Igal juhul esimesel päeval tabas mind juba väike üllatus: plaanisin alles õhtul pärast tööpäeva hakata veebist Lyonessi partnerite ja nende pakutavate soodustuste kohta lugema, kuid Roccaalmare keskuses Extreme poest 9.99 peale allahinnatud t-särki ostes avastasin letilt ka Lyonessi kleepsu. Ulatasin kaardi ja tulin tulema. Umbes minuti pärast andis mu nutitelefon piiksudega teada, et olen saanud õnnestunud ostult oma kontole rahalise hüve ca 60 eurosenti. Kiire peastarvutus näitas, et tõenäoliselt sain raha tagasi 6%. Innustav algus igatahes!

Kui kedagi huvitab, mis asi on Lyoness, siis soovitan lugeda seda Postimehe artiklit: http://e24.postimees.ee/2695452/ule-200-eesti-ettevotte-loodab-lyonessi-lojaalsusvorgustikule

Veel üks asi: Lyonessi on meedias püütud halvustada ja püramiidskeemiks sõimata. Eks nüüd siis hakkab paistma, kas juttudel ka tõepõhi all või mitte!